Levende fotobilleder

Se flere billeder på facebook

Få nuet sat på billede, lærred, plakat eller i fotoalbum.

Stilbilleder i bevægelse - det billed/album du altid har lyst til at tage frem - fordi dagen også var særlig. Det er stilbilleder der lever ... her og nu ... i det nærvær billedet netop er taget i ... det er ikke opstillet billeder... det er der bare! ...det er stilbillder der fortæller.

Jeg tager billeder når vi går rundt i naturen og det vi møder på vores vej rundt på engen eller skoven... for barnet øje på et edderkoppespind ... er det bla. det vi tager billeder af... det er ikke noget med at opstille noget billed ... det er der bare...! Det er det der optager os lige nu - jeg gerne vil tage billeder af ... det kan være at træ stammerne er det bedste sted at lege lige nu ... det kan være anemonerne til foråret eller efterårsbladene og sneen vi kan kaste op i luften ... det er hvad vi finder på vores vej i naturen ...

Det er personen bag kameraet der for mig er vigtigst, det er en anderledes fotografering af familien, børn, dyr, bryllup, fødselsdagen eller andre festlige lejligheder.

Det er naturen der også danner baggrunden for mine billeder. Dvs. at i også kan vælge at komme herud til os i skoven og gå en skovtur og tage billeder af det som optager børnene, såsom det at klatre i træer, sidde på den gamle grå traktor, sidde på hesten eller hoppe på trampolinen. Eller gå en tur på engen og lege med pinde i åen. Herfra kan vi finde det billede som måske skal op på et lærred og resten af billederne kan komme i et foto album, med tekster som i ønsker.

Levende foto billeder af Helle Damgaard Jensen

Ring for yderligere information.

 

 

 

 

 

Eksempler på Levende Fotobilleder